Gambar saya... handsome tak?
Tahniah - Blog-blog ini telah memenangi Tempat Kedua dan Ketiga dalam Pertandingan ICT Peringkat Daerah Sempena Bulan ICT
by Cikgu Zulkurnain@ZULBESTARI - Sunday, 25 July 2010, 10:43 PM
 
Team B
Diatas adalah blog Kumpulan B
Di bawah adalah blog Kumpulan A
Klik pada gambar untuk melihat blog mereka.
Team A


Pertandingan Aplikasi Web 2.0 Dalam Pendidikan yang dianjurkan oleh Anak Perak UPSI 2009, dengan kerjasama Pejabat Pendidikan Daerah Larut Matang & Selama.

Pertandingan ini dijalankan bertujuan bagi mempertingkatkan lagi pengetahuan ICT terutamanya dalam teknologi web terbaru, iaitu Web 2.0 dikalangan pelajar-pelajar dan guru-guru.

Pertandingan Aplikasi Web 2.0 ini akan menggunakan platform Google for education seperti Google Docs, Picasa, Blogger, dan Twitter & Wikipedia Kami dari kumpulan SMKE7 Taiping merakamkan ucapan terima kasih dan setinggi tahniah kepada pihak penganjur yang berjaya menganjurkan program ini; lebih-lebih lagi ianya dijalankan sempena Bulan ICT Daerah Larut Matang Dan Selama 2009.

Dua Team telah mendaftar bagi mewakili sekolah kita. Dengan peluang ini, insyaAllah kedua-dua team kita ini akan berusaha dengan azam dan semangat yang tinggi merebut kemenangan dalam pertandingan maya ini, disamping mendapatkan tambahan ilmu berkaitan penggunaan ICT dalam kehidupan ini.